Almak Ve Vermek Denklemi̇ni̇n En Yalın Örnekleri̇nden Büyü Dükkânı Üçüncü Bahar Epsi̇lon Logosuyla Raflarda!

Blog
21/08/2021
Güncel Duyurular

Almak Ve Vermek Denklemi̇ni̇n En Yalın Örnekleri̇nden Büyü Dükkânı Üçüncü Bahar Epsi̇lon Logosuyla Raflarda!

Klinik psikolog Yeşim Türköz’ün psikodrama tekniğiyle kurguladığı Büyü Dükkânı Üçüncü Bahar adlı kitabı, Epsilon logosuyla okurlarla buluştu! Yalın ve anlaşılır bir üslupla ele aldığı hikâyeleriyle okurların karşısına geçen yazar, isteklerin ve bedellerin yarattığı zorlu denklemlerin çözülmeye çalışıldığı pazarlıkları konu ediniyor. Mucizevi alışverişlerin gerçekleştiği yer olarak adını duyuran Büyü Dükkânı’nda, yaşlı bilge ile müşterileri karşılıklı sohbet ediyor ve iç dünyalarına yolculuk yapıyorlar. İçinde her şeyin bulunduğu ve her türden alışverişin mümkün olduğu bu dükkânın hikâyeleri, okurları Hayatta en çok isteğiniz şey, hayattan alacağınız en iyi şey midir?” sorusunu sormaya yönlendiriyor. Günlük yaşamda gözden kaçan detayları ve farklı hayatları kitapseverlere sunan Yeşim TürközBüyü Dükkânı Üçüncü Bahar kitabıyla okurlarını selamlıyor. 

Epsilon logosuyla üçüncü kez kitapseverlerin karşına çıkan klinik psikolog ve yazar Yeşim Türköz, psikodrama tekniğiyle kurguladığı Büyü Dükkânı Üçüncü Bahar kitabında okurlarını, iç dünyalarına doğru bir yolculuğa çıkarıyor. 

Geçmiş yıllarına dönmek isteyenlerin, unutulmaz bir aşk yaşamayı arzulayanların ya da korkularından kurtulmak için çaba harcayanların adresi olan Büyü Dükkânı, içinde her şeyin bulunduğu ve her türden alışverişin mümkün olduğu mucizevi bir dükkân olarak anılıyor. Bilge bir satıcının gelenleri ağırladığı dükkân, karşılıklı konuşmaların ve sıkı pazarlıkların ortaya konduğu bir yer halinde konuklarını bekliyor. Almak ve vermek denklemlerinin çarpıcı örneklerinin geçtiği hikâyeler ise okura, en çok istedikleri şey karşılığında feda edeceklerinin bu alışverişe değip değmeyeceğini sorgulatıyor. Okurların psikoterapi kavramlarını içselleştirip ders çıkarabileceği kitap, sade anlatımıyla herkesi hikâyelerin içine dahil ediyor. Okuduğunuzda “Böyle bir dükkâna, ben ne için giderim?” diye düşündüren Büyü Dükkânı Üçüncü Bahar, kitapseverleri kendi labirentlerinde dolaşırken daha dikkatli olmaya davet ediyor. 

Klinik psikolog ve yazar Yeşim Türköz’ün kaleme aldığı Büyü Dükkânı Üçüncü Bahar kitabı, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!